Viihdemestarit

LaserHero

Toimintaa täynnä oleva ryhmäaktiviteetti

Löydä sisäinen sankarisi ja ottele pisteet kotiin.
LaserHero Kokkola Lasersotapeli kisataan 6-12 hengen voimin. Pelitilat sijaitsevat Kokkolan keskustassa, osoitteessa Pitkänsillankatu 20. Säiden salliessa peli voidaan viedä myös maastoon.

www.laserhero.fi

Ryhmät 6-12 henkilöä voivat varata pelin suoraan tästä linkistä.

Varaukset isommille ryhmille tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Pakohuone

Yhdistä tiimisi voimat ja selviydy haasteesta

Pakohuone tempaa hetkessä koko porukan jännittävän tekemisen äärelle. Meiltä löytyy kiinteitä pakohuoneita Kokkolassa, ja niiden lisäksi toteutamme paljon pop-up -tyylisiä pakohuoneita ja -pulmia. Voimme järjestää kauppakeskuksen käytävälle 5 minuutin pulman tai vaikkapa jopa 50 hengelle yhtäaikaisen pakohuone-elämyksen asiakkaan omiin tiloihin.

On ihan mieletöntä järjestää isolle yritykselle pakohuone heidän omissa toimistotiloissaan. Kun valot sammuvat ja pelaajat pääsevät liikkeelle, on tuttu työskentely-ympäristö muuttunutkin haastavaksi pakopeliksi.

www.escaperoomkokkola.fi

Ryhmät 3-15 henkilöä voivat varata pelin suoraan tästä linkistä.

Varaukset isommille ryhmille tarjouspyyntölomakkeen kautta.

UrbanHero-kaupunkiseikkailu

Peli, jossa kaupunki on pelilautasi

Nyt on tarjolla toiminnantäyteistä reippailua vaikkapa tykypäivän iloksi.

Kaupunkiseikkailu on interaktiivinen ja karttapohjainen kännykän kautta rastilta toiselle liikutteleva peli. Teemme reitin varrelle kustomoituja tehtäviä, joita suoritetaan joukkueina tai pareina. Hauskat tehtävät vaativat luovuutta, älykkyyttä ja tietoa.

Olemme yhteydessä osallistujiin koko reitin ajan sovelluksen viestikentän kautta, ja pisteytämme myös joukkueiden suoriutumista radalla heidän edetessään tehtävästä toiselle.

Viihdyttävä kaupunkiseikkailu 10-100 hengelle voidaan tehdä paitsi urbaaniin ympäristöön myös muihin maastoihin, kuten saareen tai leirintäalueelle.

Mökki-olympialaiset

Luvassa vauhtia, huumoria ja jännitystä

Jäikö olympialaisten karsintaraja saavuttamatta? Ei hätää, sillä mökkiolympialaiset tarjoavat rajatonta riemua kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille.

Mökkiolympialaisissa on useampi toiminnallinen rasti/aktiviteetti, jotka liikuttavat isompaakin yhteisöä. Joukkueet kilpailevat keskenään ansaitsemalla suorituksillaan pisteitä, minkä jälkeen pistesaldoa täydennetään baarivisailun merkeissä.

Mökkiolympialaiset sopivat työporukoille ja muille yhteisöille, ja ne tarjoavat menoa ja meininkiä koko päiväksi.