Viihdemestarit

Lasten-tapahtumat

Tuo tapahtumaan iloa ja naurua

Silloin kun meitä Viihdemestareita lapsettaa, silloin meitä lapsettaa oikein kunnolla. Viihdemestareiden lastentapahtumissa on tarjolla kasvomaalausta, ilmapallohahmoja, pelejä, leikkejä ja bottleflip-turnauksia onnenpyörää unohtamatta.

Kaupat voivat järjestää tapahtumien yhteydessä esimerkiksi tuotelanseerauksia, ja kokonaisuuteen luonnollisesti kuuluu myös some-kanavien hyödyntäminen.

Usein lastentapahtumissamme on mukana Circus Hulluapina, josta voit lukea lisää tästä.

Circushulluapinan Facebook

Tyky-päivät ryhmille

Irtiotto arjesta työkavereiden kanssa

Ihmiset ovat erilaisia ja työyhteisöt ovat erilaisia. Me ideoimme kanssasi tyky-päivän, jossa jokainen viihtyy ja johon mahtuu kivaa tekemistä ja rentoa yhdessäoloa työkavereiden kanssa. Mikä sen parempaa liimaa työyhteisölle, kuin kokea yhdessä hetken irtiotto arjesta.

Viihdemestareilta löytyy ideoita ja ohjelmaa kaiken kokoisille ryhmille. Tyky-päivä voi sisältää esimerkiksi aarteenetsintää metallinpaljastimella, pulmien ratkomista pakohuoneessa, seikkailua kaupunkiympäristössä, tiimien välistä kisailua vauhdikkaassa LaserHero-pelissä tai hulvattomia hetkiä Hauskoissa olympialaisissa perinteistä bingoa ja wisailuja unohtamatta.

Tässä vain muutama esimerkki tarjonnastamme, sillä meillä on mistä valita. Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tyky-päivä, joka sopii juuri teidän henkilöstölle.

Yritystapahtumat

Elämyksiä juhlaan ja arkeen

Viihdemestarit on yritysten luotettava kumppani mitä erilaisimpien yritystapahtumien suunnittelijana ja toteuttajana. Oli kyse gaalasta, henkilöstöjuhlasta, palkitsemistilaisuudesta, kesäjuhlasta, seminaarista tai vaikkapa pikkujoulusta, asiakkaan tarpeista riippuen voimme tuottaa tapahtumaan yhden tai useamman osa-alueen, vaikkapa ohjelman ja tapahtumatallenteen, tai hoitaa koko homman avaimet käteen-periaatteella.

Meillä on pitkä kokemus myös erilaisista myynnin edistämiseen, tuotepromootioihin ja ylipäätään brändäämiseen liittyvistä kaupallisista tapahtumista. Esimerkiksi lastentapahtumat onnenpyörineen ja kasvomaalauksineen tai Koodiralli ja monet muut osallistavat ja elämykselliset aktiviteetit tarjoavat kauppakeskuksille, marketeille ja muille kaupan toimijoille paljon mahdollisuuksia.

Onnistunut yritystapahtuma edellyttää aina huolellista suunnittelua tavoiteasetteluineen sekä tietenkin laadukasta toteutusta. Ota siis yhteyttä, niin kerromme tarkemmin, mitä kaikkea voimme yrityksellenne tarjota. Hämmästyt tarjonnan runsaudesta!

Pikkujoulut

Hauskaa ohjelmaa, tarjoilua ja rentoa yhdessäoloa. Niistä on hyvät pikkujoulut tehty.

Pikkujoulujen järjestämisen ei tarvitse olla stressin aihe, sillä me Viihdemestareissa olemme tottuneet tuottamaan ennalta sovitun budjetin mukaisesti pikkujouluja, jotka ovat asiakkaan näköisiä ja joissa jokainen viihtyy.

Olemme notkeita, ja siksi taivumme moneen. Meiltä saatte avaimet käteen- periaatteella vaikkapa pikkujoulujen koko kokonaisuuden ohjelmineen ja tarjoiluineen musiikin kera. Tai vaihtoehtoisesti tuomme pikkujouluunne pelkästään ohjelman, jonka sisällön voitte valita Viihdemestareiden monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Miltä kuulostaisi vaikkapa pakohuonepeli pikkujoulujen alkajaisiksi, tai Hauskat Olympialaiset tai reipashenkinen kaupunkiseikkailu?

Luonnollisesti voimme räätälöidä pikkujouluunne ohjelman myös omien ideoidenne pohjalta. Olemme järjestäneet ikimuistoisia pikkujouluja jo yli kymmenen vuoden ajan kaiken kokoisille yrityksille, yhdistyksille ja kaveriporukoille. Periaatteemme on, ettemme koskaan mene yli siitä, mistä aita on matalin. Tästä linkistä löydät yhteydenotto- ja tilauskaavakkeen, jonka täyttämällä ja lähettämällä varmistat unohtumattoman pikkujouluelämyksen!