Viihdemestarit

Livelähetykset

Tunnelmat tässä ja nyt!

Viihdemestareiden tuottama livelähetys on mainio tapa välittää tunnelmat ja tapahtumat reaaliajassa lähes mistä tahansa minne tahansa. Kuvan ja äänen laadukkaasti toistava striimauspalvelumme tuo tapahtumat ihmisineen lähelle katsojaa. Kun livelähetyksiin yhdistetään taltiointi, sen voi jakaa jälkikäteen joko sellaisenaan tai pienempiin osiin palasteltuna.

Helposti liikuteltava kalustomme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myös Pop Up-radion pystyttämisen vaikkapa messuille, urheilukisoihin tai muihin yleisötapahtumiin. Yleisö pystyy kuuntelemaan nettiradion häiriötöntä lähetystä mistäpäin maailmaa tahansa.

Edellisten lisäksi Viihdemestarit toteuttaa ammattitaidolla erilaiset yritysvideot. Ne ovat oiva keino monipuolistaa yritysviestintää. Videoiden avulla kerrot kiinnostavasti esimerkiksi yrityksesi tarinasta, esittelet sen palveluita, tuotteita sekä henkilökuntaa tai kerrot, kuinka vastuullisuus toteutuu yrityksessäsi.

 

Musiikkivideot

Hyvä biisi on videon arvoinen

Onko sinulla tai bändillänne kappale, joka on musavideon arvoinen? Jos video on hyvä, silloin biisikin muistetaan paremmin. Tai haluatko ottaa käyttöön yhden uuden työkalun vahvistamaan brändiä ja lisäämään näkyvyyttä vaikkapa somen ja promokuvien rinnalle?

Oli syy mikä tahansa, Viihdemestarit sparraa, ohjaa ja innostaa sinut ilmiömäisiin suorituksiin kameroiden edessä. Ammattimaisesti toteutettu, laadukas musiikkivideo on monen tekijän summa. Siksi olemme kumppanisi koko projektin ajan alkaen ideoinnista ja suunnittelusta aina käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen ja jälkituotantoon.

 

Yrityspodcastit ja muu äänituotanto

Työkalu brändin vahvistamiseen

Podcastit ovat kätevä tapa jakaa tietoa, tarinoita ja asiantuntijuutta kohdennetulle kuulijakunnalle. Yrityksille podcast toimii mainiona työkaluna brändin vahvistamiseen, yhteyden luomiseen asiakkaisiin ja uusien asiakkaiden houkutteluun. Podcastien lisäksi mediatuotannon palveluihimme kuuluvat Video Podcasting-tuotannot. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme podcast-sarjan, joka kertoo yrityksestä, sen tuotteista, palveluista tai asiantuntijuudesta. Korkealaatuisen äänityksen ja jälkituotannon lisäksi autamme asiakasta podcastin markkinoinnissa ja jakelussa, minkä lisäksi tarjoamme mittaus- ja analytiikkapalvelun tulosten arviointiin ja jatkokehittämiseen.

Video Podcasting-palveluumme kuuluvat lisäksi muun muassa visuaalisen ilmeen suunnittelu, videokuvaus ja editointi sekä jälkituotanto ja jakelu.

Eikä pidä unohtaa audiopalveluihimme kuuluvaa radiomainontaa. Viihdemestareiden tuottamien iskevien mainosten äänityksessä käytämme korkealatuista tekniikkaa, ja ammattimainen lopputulos viimeistellään huolellisella jälkituotannolla.

Rokkaa somessa!

Räätälöidyt ja trendikkäät somemarkkinointi-paketit

Somemarkkinointi on edullista ja se on tehokas tapa tavoittaa halutut kohderyhmät. Viihdemestarit auttaa asiakkaitaan laatimaan sosiaalisen median strategian ja suunnittelemaan toteutuksen niin, että markkinoinnilla saavutetaan mahdollisimman hyvin sille asetetut tavoitteet. Tuotamme sisältöjä ja julkaisemme somesisällöt asiakkaan puolesta niin Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä kuin viestipalvelu X:ssä (entinen Twitter). Kuvien, videoiden ja yleensäkin visuaalisuuden merkitys on somessa tärkeä.

Viihdemestareiden suunnittelemat visuaaliset ratkaisut ilmentävät asiakasyrityksen brändiä sekä luovat haluttua mielikuvaa ja tunnelmaa.

Suunnittelemme ja tuotamme myös kotisivuja WordPress-alustalla sekä kirjoitamme blogeja asiakkaan haluamista aiheista.